იცით, როგორ უნდა მოხარშოთ ასკილი სწორად რომ შინარჩუნოს სამკურნალო თვისებები?
რეცეფტი
- ასკილი (10-15 ცალი) უნდა გარცხოთ კარგად.
- მოათავსეთ ასკილი მინის ჭურჭელში ან თერმოსში. გაითვალისწინეთ რომ არ უნდა გაუკეთოთ ლიმონი.
- დაასხით ცხელი წყალი (0,5 ლ), რომლის ტემპერატურა არ უნდა აღემატებოდეს 60 გრადუს.
- თუ შესაძლებელია შეფუთეთ, განათავსეთ თბილ ადგილას.
- დალიეთ სასმელი 12 საათის გასვლის შემდეგ. გააგრძელეთ კითხვა
გადმოწერე აპლიკაცია „შენი ექიმი“ – პირველი ქართული სამედიცინო პლატფორმა!
მიიღე სანდო და აქტუალური ინფორმაცია ჯანმრთელობის შესახებ – საქართველოდან და მთელი მსოფლიოდან.
დამოუკიდებელი, აპოლიტიკური და ნეიტრალური მედია — ფაქტებზე დაფუძნებული სანდო ინფორმაცია. შენთვის და შენი საქართველოსთვის. #აქხარისხია #drpkhakadze #sheniambebi