ჯერ არ გიცდიათ წიწიბურის ფქვილისგან ცომეულის გამოცხობა? – პურის მაგივრად მიირთვით ეს და თქვენი ორგანიზმი თვითონ განიკურნება

4 weeks ago 10

ჯერ არ გიცდიათ წიწიბურის ფქვილისგან ცომეულის გამოცხობა?

მისგან ხომ ბლინების, ღვეზელების, კექსის, ნამცხვრების და პურის გამოცხობა შეგიძლიათ. კონსისტენციით ხორბლის ფქვილისგან არ განსხვავდება, მხოლოდ ფერით. მაგრამ წიწიბურას ფქვილი უფრო მეტად სასარგებლოა.

წიწიბურის სასარგებლო თვისებაა წყლის გამოყვანა ქსოვილებიდან და სისხლში შაქრის დონის შემცირება, ხელს უწყობს მის გამოყენებას ნებისმიერი დიეტის დროს, მათ შორის დიაბეტის დროს სპეციალურ რაციონშიც. გააგრძელეთ კითხვა

გადმოწერე აპლიკაცია „შენი ექიმი“ – პირველი ქართული სამედიცინო პლატფორმა!

მიიღე სანდო და აქტუალური ინფორმაცია ჯანმრთელობის შესახებ – საქართველოდან და მთელი მსოფლიოდან.

შენი ექიმი – ცოდნა ჯანმრთელობისთვის.

author avatar

სრულად წაკითხვა